PD Škofja Loka
 
dobrodošli
znak društvaDobrodošli na spletni strani Planinskega društva Škofja Loka. Naše planinsko društvo je naslednik podružnice slovenskega planinskega društva, ki je bilo ustanovljeno 24. januarja 1907. leta za škofjeloški sodni okraj s sedežem v Selcih. 12. maja 1929. leta je bil sedež podružnice s sklepom obcnega zbora tudi formalno prenesen v Škofjo Loko.
več informacij o društvu...
izbrana novica
GREMO V HRIBE IN GOREGREMO V HRIBE IN GORE
POMEMBNO OBVESTILO
 
Tretji mesec teče brez planinskih izletov, zaradi omejitev ob epidemiji korona virusa. Postopno sproščanje druženja in hoje v naravo nas je opogumilo, da nadaljujemo s programom planinskih izletov. Tako smo se odločili loški planinski vodniku na sestanku, dne 27. maja 2020.
Upoštevati pa moramo omejitve v prevozih, zato bo nekaj izletov organiziranih z lastnimi prevozi. Vsak voznik bo imel stroške prevoza povrnjene od udeležencev – sopotnikov.

Na razpisane – objavljene planinske izlete se bo treba prijaviti na PD, tel. 051 332 777, ali vodniku, ki bo pripravil in vodil izlet. Prijavite se čim prej po objavi izleta, da bo mogoče organizirati prevoz. Če ste tudi sami pripravljeni peljati, boste to sporočili ob prijavi.

Spremljajte informacije na spletni strani PD, www.pd-skofjaloka.com in na radiu Sora.


Načelnik vodniškega odseka
Franci Tavčar
 
© PD Škofja Loka 2009    |    Oblikovanje in izdelava e-Vizija